CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, April 3, 2009

Hari ini,esok dan semalam

UUUAAARRRRGGGHHHHHH~!!!!!
aku rims dgn diri sendiri jap....sgt la snng kna asthma attack ye lately ni...
x suke x suke x suke!!!!huhuhu
bila aku kna asthma, aku jd lembap nk mampos...
xper...abaikn....pandai2 la aku puff inhaler...wawawa

*Nad*
td mlm roha n ima tido umah kitorang (mea n nad).. tido trlentang smua kt luar.. mcm biase la roha tido nganga.. ahaahaha... smpi skang x bangun2 lagi.. dh kol 11 45 dh nih.. rehearsal kol 12.. kekek td tgk citer shopaholic tu.. best gk la.. cume kdg2 blur skit ape pelakon tu ckp.. hehe.. roha x tau pon aku tulis nih.. biar.. pdn muke td dia mrh aku sbb aku dh bising 1130 petu dia suh aku mndi lu.. srnk plak main2 nih.. ahahah..

biar aku citer psl aku lak.. td pg gayut jap ngan syamsul... time tu roha dh bgn ngadap laptop, time tu gk la aku tgh borak ngan syamsul n melayan roha nih.. nk ni nk tu.. ggu privacy btol.. huhu.. last2 tutup pintu xnk suh kaco.. ahahaha... tgh emo k.. tp kena kaco gk ngan mea lak tnye citer shopaholic kt dlm folder mane.. orite aku jwb jela..dh xde org kaco.. ahahah tu jek.. aku mencapub kt blo roha dulu..

TO ROHA
lain kali nk tulis blog jgn separuh jln petu tido.. ahaha lagi2 kt laptop aku.. aku kebas la.. hehe.. harap ko x mrh aku ye... jgn nk sentap memanjang.. aku xnk ade sentapan langsung pon dr kamu.. heheh.. ok syg ko roha.. xoxo~

2 comments:

shalmadrep said...

Hehehe, good 1....

TO ROHA,
Pandai-2 la kamu yer :P

RoHA NRN said...

aiyooooooo!!!!~
sape yg post blog ni..??
hantu btol la NAD ni...
mcm mane aku bole lupe nk sign out from my blog la???

budus pnye nad~
kantoi besar2an hidop aku....

* to nad....
spelling ko byk berterabur.. tu la buat keje curi2 lagik!!...

kawan2...
nad mmg cam hampeh~
tp x per, aku x kan delete post yg ni...
biar jadi kenangan..
hahah..

dah kol 3.50 am..
x sabar tunggu pagi karang~
aku nk blasah nad smpai lebam...

uarrghhh!!~