CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, March 21, 2009

mereka kate blog aku blog emosi..hahah

huhuiiiii~
aku dah malas nk emo2 dah since bnyk manusia kate blog aku adlh blog emo...
(malu plak tb2)
tp normal la kan~
mase tu aku mmg emo pon...
even sampai skrg pon klu aku pk2 blk aku masih lg emo...

xper xper...
abaikan....

btw.....jutaan trime kaseh aku buat rakan dan taulan yg x henti2 support emosi aku yg tunggang langgang ni....hormon berterabur...hehehe...

x smpat nk story pasal star search~
program director : mea...
tarikh : 17 Mac 2009
tempat : dewan IPIS

well..well..well...
ini adlh pnganjuran kali ke4....
mcm biasa la..nyanyi nyanyi...dance..dance...hadiah..hadiah...
masalah2 dalaman dan luaran berjaya diharungi...

dan pmenang2 yg memonopoli adlh gigirls~
well.....gigirls mmg bersuara merdu...
hehehe....

dah malas nk crite dah....
conclusion die satu jer...
OAT mmg da best..bagi la task ape pon..gerenti bole buat..
kan kan kan??

coming up next:
WAYANG PACAK.....pertama di UNISEL..jom ramai2....
day 1--- american haunting
day 2--- histeria
day 3---rasukan ablasa


sekian,
roro aka roha

3 comments:

blamethedevil said...

event wayang pacak pasti akan berjaya!

shalmadrep said...

wayang cacak x da??

tickpick said...

ui... emo...
sume emo.... beza die... slalu emo,atau tak slamu emo jer...

aku tak nak korang give up...kuar dari oat sume..
aku sampai skrng tak kuar2... malah menjemput diri sendiri.
aku pernah jer gado2 ngan bob plai sume..parents aku marah sbb sibuk sangat,sampai cgpa jatuh.
still lagi melekat ngan oat...

jgn give up sume.! chaiyok!!!!!